Wij zijn er!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marliesenmarije - WaarBenJij.nu Wij zijn er!!! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marliesenmarije - WaarBenJij.nu

Wij zijn er!!!

Blijf op de hoogte en volg

15 Februari 2005 | Suriname, Paramaribo

Eindelijk zijn we na een lange, onrustige (door zuipende surinamers) vlucht aangekomen. Het is hier warm! En dan ook echt warm! 32 graden en vochtig. De eerste kennismakingen zijn geweest. We zitten in de zusterflat met nog 4 andere belgische/nederlandse studenten. Dus dat moet wel gezellig worden. Voor de rest is alles nog even wennen. We hebben de eerste winkeltjes gevonden, en de eerste muggenbulten opgelopen. In het ziekenhuis is iedereen erg aardig en behulpzaam.
De eerste koude douches vielen best mee doordat we al behoorlijk oververhit waren.
Tot later!

• 15 Februari 2005 - 17:46

Kom je al terug?

• 15 Februari 2005 - 20:36

Marleen:

Goed om te horen dat tnt alles goed gaat. Super veel suc6 de komende tijd!
    En tot mails

• 16 Februari 2005 - 18:31

Ivon:

oeoeoeoeeeeee als ik jullie verhalen hoor kan ik bijna niet meer wachten.....
    Wacht eens dat hoeft ook bijna niet meer hahahaha nog 36 uur en dan gaat ons avontuur beginnen!!!!!!
    Heel veel plezier daar en doe over een week of 6 ook nog wat aan het onderzoek hahahaha
    Liefs Ivon

• 16 Februari 2005 - 21:44

Tammie:

Lieve Lieve Lieverd,
    mis jullie joh. Marlies, ik pas wel beetje op Tim hoor... Alsie iets terug wil zeggen op MSN. grrr haha! Wil ook warmte man, 1 graad hier brr.
    Kusje TamTam

• 16 Februari 2005 - 21:46