Het begint al een beetje te wennen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marliesenmarije - WaarBenJij.nu Het begint al een beetje te wennen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marliesenmarije - WaarBenJij.nu

Het begint al een beetje te wennen

Blijf op de hoogte en volg

17 Februari 2005 | Suriname, Paramaribo

Inmiddels zijn we al 2 keer naar het centrum geweest en zijn we erachter dat surinamers de weg niet kunnen wijzen. De eerste kennismakingen in het ziekenhuis zijn geweest. Maandag beginnen we echt. We zijn erg benieuwd wat ons allemaal te wachten staat. We hebben al heel wat verhalen gehoord over hoe de Surinamers zijn. En dat is vooral heel direct. Wat ben je vet! of Wat doe je dom! Heb je mist voor je ogen of zo! Dit soort opmerkingen schijnen vaak over de afdeling geschreeuwd te worden naar elkaar. We zijn benieuwd wat wij allemaal te horen krijgen. De foto's lopen wat vertraging op, maar we hopen ze toch echt een keertje op de site te krijgen.
Groetjes aan iedereen.

• 18 Februari 2005 - 03:15

Tim:

Ik mis je

• 18 Februari 2005 - 17:14

Karin:

Hoi Marije en Marlies,
    Leuk dat je zo via deze site met elkaar kan babbelen.bas en ik zitten nu grieperig thuis en het is hier kl*te weer, dus geniet maar van het weer daar, ook al zal het af en toe wel heel erg warm zijn.vooral als jullie moeten werken.maar ik hou deze site in de gaten.

groetjes en veel liefs karin en bas.

• 19 Februari 2005 - 01:55

Snif:

Het begint voor mij helemaal niet al een beetje te wennen!

• 19 Februari 2005 - 11:41

Robert:

Maak er wat moois van! Heel veel plezier maandag!

• 23 Februari 2005 - 13:16

Aline:

Ha m en m,
    wat geweldig leuk om iets van jullie te horen. Heb je de cultuurshock al gehad of blijft ie uit?het is hier koud en wit van de sneeuw;wat een tegenstelling met dat weer van jullie. zijn jullie daar al aan gewend?
    Graag hoor ik jullie verhalen en verheud me alvast op jullie foto's.
    Genieten en niet met mate daar.
    groetjes, aline