en nu...
01 Maart 2005 | Suriname, Paramaribo
Verder maken we dankbaar gebruik van het zwembad op militair terrein hier vlakbij, doen we de boodschapjes bij de Chinese winkeltjes en gaan we regelmatig naar het centrum van Paramaribo. Om uit te gaan, te shoppen of de toerist uit te hangen.
Vandaag kregen we ook nog een aanbieding voor een huis hier in de buurt. Maar eigenlijk zitten we wel heel gezellig hier, dus dat we niet kunnen koken, nemen we voorlopig maar voor lief. Verhuizen kunnen we altijd nog.
Check de foto's (in fotoboek)
- foto 1: de zusterflat, op de 1e verdieping zitten wij. daar hangt ook de telefoon en is onze hangplek
- foto 2: Marlies en Veerle in beeld tijdens het wandelen in Laarwijk
- foto 3: Marije krijgt les in het uithalen en vlechten van kroeshaar.
01 Maart 2005 - 21:26
Je Thaise Roommate:
Zit het ontkroezen ook al in het takenpakket van een verpleegster? Moet niet gekker worden, ha, ha!
Leuk je belevenissen zo te volgen! -
03 Maart 2005 - 13:20
Papa Jan:
Marije,
Laat ik nou denken dat je een aap zat te vlooien!
Marlies,
Ik zie je kapmes niet op de foto, maar misschien liepen de koelies wel voorop om een weg te banen in het oerwoud.
Jongens (meisjes), hartstikke leuk die foto`s ga zo door. Marlies gauw beter worden hoor, geef die muskieten geen kans, kun je je niet insmeren met Autan of zo iets?
Tot horens. -
04 Maart 2005 - 21:36
Tim:
Jannetje wat zeg je nou weer voor raars