Brakdag door...? - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marliesenmarije - WaarBenJij.nu Brakdag door...? - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van marliesenmarije - WaarBenJij.nu

Brakdag door...?

Blijf op de hoogte en volg

19 Februari 2005 | Suriname, Paramaribo

Zo jongens, we hebben het uitgaansleven ook eens gecheckt in Paramaribo, en dat is ons zeer goed bevallen.
Leuke discotheken en kroegjes. Met overal hang/ligplaatsen (o.a. hangmatten en hangstoelen en bedden). Er worden verschillende soorten muziek gedraaid. Top 100 en oude muziek en met een vette beat. Ook werd er boven in de discotheek Salsa en Merengue live gespeeld. Dus daar moest op gedanst worden met de billen. De volgende dag hadden we een verjaardag van iemand. Daardoor hebben we maar 4 uurtjes geslapen. Dus daarom is het vandaag officieel brakdag.

• 20 Februari 2005 - 10:15

Suriprof:

Julie Nederlanders maken de lekkerste toetjes van heel de wereld...

• 21 Februari 2005 - 16:33

De Nicachicas!:

Hola dames!!
    Hier begint het voor ons ook al te wennen! lekker zonnetje en leuke mensen.
    Gelukkig hoeven wij pas over 2 weken te beginnen en kunnen we dus nog even vakantie vieren!!
    Veel suc6 met jullie eerste dagje!

Liefs De Nicachicas

• 21 Februari 2005 - 16:52

Ellen:

Heerlijk.. een surinaamsje brakdag :-P Genieten jullie wel een beetje daar?
    Ey Marije --> je brownies waren niet echt gelukt, helaas :-) Dus.. of jij bent een keukenprinces of ik een keukenkluns (ik gok het laatste).
    Liefs!!!

• 22 Februari 2005 - 16:02

T.Truus:

Hallo meiden,

Al weer een beetje bijgekomen van de eerste indrukken ?
    Die warmte lijkt me zo heerlijk.
    En het leven daar is ook niet verkeerd merk ik wel.
    Geniet er maar lekker van en veel succes maandag.
    Veel groetjes vanuit een erg grieperig polderland.

• 23 Februari 2005 - 13:18

Aline:

oh dat geneiten ghoeft net meer gestimuleerd zo te lezen.Leuk hoor.Misschien leuk voor de presentatie om ons de salsa's en merinques te leren.
    veel plezier en groetjes, aline

• 23 Februari 2005 - 21:20

Marcel:

Hey Marlies en Marije,

Leuk jullie berichtjes te lezen. Af en toe herken ik nog wat van 6 jr. terug. Hebben ze nog Sur. Guldens? Maar waar blijven nou die foto's?

• 24 Februari 2005 - 11:40

Margreet Heij:

Hallo dames,
    Leuk jullie mailtjes te ontvangen. Beetje jaloers op het mooie weer daar. Pas op voor en zonnesteek. Heel veel succces. Liefs, Margreet en Rita.

• 26 Februari 2005 - 11:00

Marieke K:

Heej Marlies,
    Leuk te horen dat je het goed naar je zin heb! Ben je nu inmiddels al begonnen in het ziekenhuis?? Heel veel plezier nog in de zon! Groetjes Mariek

• 27 Februari 2005 - 09:00

Loek De Lange:

Hallo Marije en Marlies.
    Harstikke leuk wat van jullie eerste ervaringen in de bush te vernemen. Plaats gauw wat foto's op de site, en we beleven het met jullie mee.
    Papa Loek

• 28 Februari 2005 - 18:38

Anita:

Leuk om te lezen hoe het bij jullie is in Suriname, groetjes uit het koude Holland